ccby_gary_night_flickr

Lätt att låna ut, tryggt att få tillbaka – ny app i maj 1


facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

 

Ny mobilapp gör det enkelt att låna och låna ut prylar. Fokus ligger på grannskapet och motivet är en önskan om rättvisare resursfördelning. Appen heter Swinga Bazaar och lanseras stegvis med start i maj.

Appen kommer att lanseras för ett geografiskt område i taget. Först ut är de postorter som visar störst intresse. Redan idag kan du som är sugen på att få använda denna gratisapp skriva upp dig på Swingas Bazaars webbsida.

Vi på DelaEko har nära följt utvecklingen av Swinga Bazaar redan från start och vi är jätteglada att appen äntligen släpps. Vi återkommer snart med en mer djuplodande artikel och intervju med skaparna Henric Barkman och Anna Sundell.

Henric Barkman figurerar sedan tidigare på DelaEko.se – i vår artikel om kommunernas roll i den kollaborativa ekonomin. Denna mycket intressanta intervju hittar du här. 

Undrar du varför i hela friden du ska låna ut dina ägodelar? DelaEko.se är FULLPROPPAD av argument för att låna, byta, dela och hyra istället för att äga. En bra start är till exempel denna lilla pärla till introduktion: Grundkurs i delande.

 

Bild: CCBy Gary Night

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

One thought on “Lätt att låna ut, tryggt att få tillbaka – ny app i maj