DelaEko talar på IVL:s årliga konferens Tillståndet i Miljön


facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

 

Den 26:e maj håller IVL Svenska Miljöinstitutet sin årliga konferens Tillståndet i miljön på Grand Hôtel i Stockholm. DelaEkos Angelica Wågström talar.

IVL Svenska Miljöinstitutet är ett forskningsinstitut som grundades av staten och näringslivet år 1966. Idag bedriver de tillämpad forskning på uppdrag, inriktningen är hela miljöområdet. Varje år anordnar IVL Svenska Miljöinstitutet en miljökonferens för alla som arbetar med hållbarhetsfrågor och hållbar affärsutveckling.

Bland årets talare finner vi pionjären Proffessor Gretchen Daily, Sveriges finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund, Naturskyddsföreningens generalsekreterare Svante Axelsson och en rad hållbarhetschefer på stora svenska företag.

En stor del av dagen tillägnas kollaborativ ekonomi.

Här talar, förutom DelaEkos Angelica Wågström, också Tove Lund som jobbar med hållbar konsumtion på Göteborgs Stad, Soledad Piñero Misa som är grundare av leksaksbytarverksamheten Retoy, Eva Ahlner från Naturvårdsverket samt Karin Bradley som forskar på kollaborativ ekonomi på KTH.

Vi ser fram emot en dag fylld av spännande samtal. Vi håller er uppdaterade om dagen på Twitter och Facebook. Prata gärna med oss under hashtaggen #timivl. Mer om konferensen på IVL:s websida.

 

 


 

DelaEkos föredrags -och konsultverksamhet är relativt ny. Tidigare har vi blivit anlitade av Impact Hub Stockholm och Coomapnion Stockholms län. Läs mer om vår föredragsverksamhet här.

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *